Čović se susreo sa Vujanovićem

Dragan Čović
Kako je u izjavi za Fenu kazao glasnogovornik HDZ-a BiH Mišo Relota, tijekom susreta bilo je riječi i o političkoj situaciji u regiji.

Čović i Vujanović su razmijenili informacije o ambicijama realizacije svih otvorenih pitanja prema Europskoj uniji, kako BiH tako i Crne Gore.

Također, sugovornici su razgovarali o gospodarskoj suradnji BiH i Crne Gore, te je istaknuto kako ju je potrebno još više ojačati.

Čović je informirao Vujanovića o tome što se trenutno radi kada je u pitanju liberalizacija viznog režima i pitanje državne imovine.

Po Relotinim riječima, Vujanović je tijekom susreta istaknuo kako službena Crna Gora podržava konstitutivnost i ravnopravnost sva tri naroda u BiH.

Na sastanku je konstatirano kako ne postoji niti jedno otvoreno pitanje između BiH i Crne Gore kada je riječ u ulasku BiH u Europsku uniju.

Nakon susreta s predsjednikom Vujanovićem, Čović se susreo i s veleposlanikom BiH u Crnoj Gori Branimirom Jukićem s kojim je razmijenio informacije o aktualnim političkim prilikama kako u BiH tako i u Crnoj Gori.