ČOLINA "Nismo još ni blizu naslova, nema govora o tome"

Toni Čolina
RK Izviđač

Rukometaši Izviđača sinoć su u derbiju svladali Borac i tri kola prije kraja preuzeli vrh prvenstvene ljestvice. 'Skauti' sada imaju dva boda više od velikog rivala iz Banja Luke i jure ka tituli. No, trener Ljubušaka Toni Čolina ne dopušta euforiju.

"Nismo još ni blizu naslova, nema govora o tome. Borac nam ovu sezonu leži i to je to. Mi smo pozitivni i neporaženi smo od prosinca. Moramo biti maksimalno oprezni svaku utakmicu do kraja. Utakmica protiv Doboja u srijedu nam je sve na svijetu. O ničemu drugom ne želimo pričati. O titulama možemo govoriti kada i ako se osvoje. Ne želimo ništa prejudicirati."

Što se tiče pobjede u derbiju Čolina kratko kaže:

"Utakmica je bila podijeljena u četiri segmenta. Prvi i zadnji je pripao nama, dok je sredina utakmice išla u korist Borca. Na kraju je sve ispalo dobro, nismo podlegli pritiscima. Furiozno završili utakmicu", ističe.

Tri posljednja kola shvaća jako ozbiljno.

"Svaka utakmica je ozbiljna. Doboj je treći, Tuzla četvrta, a Krivaja je domaćinska ekipa opasna na svom terenu. Svaka utakmica će biti 'na nož'.

Mlada ekipa Izviđača jako dobro se nosi u ovoj 'teškaškoj' i gruboj ligi.

"Momci su maksimalno unutra. Puno toga se na psihološkom planu priprema za svaku utakmicu. Ako nemamo iskustvo imamo koncentraciju. Ponašamo se zrelo jer predviđamo stvari koje bi se mogle događati u utakmici. To je jedan od načina na koji se pripremamo za svaki susret. Imamo širok roster i svaki igrač nam znači jako puno u rotaciji, na terenu i za atmosferu. Vjerujem u svoje igrače i to je najbitnija stavka", dodaje Čolina.

U šali kaže kako je dobrim igrama kumovao i policijski sat.

"U glavnom dijelu priprema smo svi do 21 sat bili u svojim kućama pa se sigurno to dobro odrazilo", kaže u smijeh Čolina.

Izviđač ide prema titulama na oba fronta te stožer i igrače ništa ne može poremetiti u tome.

"Mi smo samo okrenuti našim utakmicama. Svaki problem je stavljen po strani. Fokus su nam utakmice i ne zanima nas ništa drugo. Vrijeme i rezultati to pokazuju", kazao je Toni Čolina za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.