ČIJA JE "RUPICA" I TKO ĆE U NJU "Mogu samo nas stanare zatrpati, ili da mi njih zatrpamo, al' bojim se niknut će"

Rupa kneza domagoja
hercegovina.info

Golema rupa u središtu Mostara i dalje zjapi prazna, a debelo su probijeni svi rokovi da se ista zatrpa.

17. srpnja je bio rok da se rupa zatrpa, trebali su doći komunalci i policija, međutim ni jedni ni drugi nisu došli. Došao je samo građevinski inspektor koji je bio nadležan na tom predmetu, i mi stanari koji smo u predmetu zainteresirani. Poslali smo Odjelu za urbanizam i građenje, gradonačelniku i svim službama da dajemo još 15 dana da se rupa zatrpa, a u protivnom ćemo podići tužbu, a rupu zatrpati o vlastitom trošku, a njima poslati račun”, kaže stanarka Ulice kneza Domagoja Boška Ćavar za hercegovian.info dodavši da je dokumentacija Gradskoj upravi poslana 20. kolovoza, odnosno predana na protokol.

Ističe da je razgovarala i sa savjetnicom gradonačelnika, koja je kazala da će rupa biti tema i kolegija, no da nije dobila nikakvu povratnu informaciju, niti očekuju da će se to riješiti.

Mogu jedino nas stanare zatrpati u tu rupu, pa da poslije mi niknemo iz nje, ili da mi njih zatpamo, što ja isto imam ideju, ali bojim se samo da bi kasnije nikli opet takvi tipovi, kojih je pun grad”, kaže Ćavar dodavši da je jasno da su ovdje na djelu kriminalne radnje.

Jedan od vlasnika rupe je i vlasnik Hotela Mostar, a Ćavar sad tvrdi da vlasnici skidaju sa sebe pravnu odgovornost.

Čula sam da je gospodin Vidačak taj svoj dio prebacio na nekog strica-rođaka, da to netko drugi rješava, pošto smo mi podnijeli kaznene prijave”, zaključila je.  Stanari su pripremili dokumentaciju, i tražiti će da i Tužiteljstvo i policijske agencije ispitaju kako je uopće ovaj dio mogao biti prodan.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.