ČEGA SU SE LIKOVI DOSJETILI Preko noći "oslijepilo" 80 osoba, jutros su izašli na izbore

Slijepac bijeli štap
Ilustracija

Na biračkom mjestu u selu Čengić kod Bijeljine "preko noći" je oslijepilo 80 osoba, a potvrde je, kako navodi BN, potpisala ravnateljica bijeljinskog Doma zdravlja Danijela Đukin.

S izdanim potvrdama, čak 80 osoba je trebalo pomoć druge osobe kod glasanja, a ništa od toga ne bi bilo sumnjivo da potvrde nije potpisala ravnateljicabijeljinskog doma zdravlja Danijela Đukin koja je nedavno na SNSD skupu poručila da se "glasa za Dodika da bi građani imali što jesti idućih godina".

BN navodi i da je posebno zanimljivo bilo kada su mještani tog sela počeli prepoznavati ljude koji jučer nisu bili slijepi, a danas su imali pomoć pri glasanju i vodiče.

Naknadnim provjerama je ustanovljeno da se radi o 80 osoba, kojima su potvrde izdane nedavno i to od ravnateljice Doma zdravlja Bijeljina.

Na ovom biračkom mjestu jutros je zabilježena i svađa između promatrača.

"U 09:35 sati u PS Janja prijavljeno da je u mjestu Čengić, Grad Bijeljina, u 9:30 došlo do svađe između promatrača G. D., S. J. i M. T., svi iz Čengića u vezi načina glasanja starih osoba, gdje je ometan normalan tijek glasovanja. Nakon izrečenog upozorenja od strane Predsjednika biračkog mjesta, nastavljeno je s normalnim glasovanjem koje za vrijeme navedenog događaja nije prekidano", kazali su iz MUP-a RS.