ČAPLJINA Opljačkao 86-godišnju staricu, a usput je i teško ozlijedio

pljačka, Čapljina
Getty images

Na području Hercegovačko-neretvanske županije policija je za vikend zaprimila 13 prijava i to na području Mostara 6, na području Prozora 3, na području Stoca 2, na području Čitluka 1 i na području Čapljine. 

17.10.2021.godine u 19,45 sati PU Čapljina je obaviještena da je u Ul. Zagrebačka u Čapljini NN muškarac otrgnuo torbu s ramena V.M.(1935) iz Čapljine  u kojoj se nalazio novac i osobni dokumenti i pobjegao u nepoznatom pravcu.

Prilikom napada , V.M. je zadobila ozljede neutvrđenog stupnja te je kolima Doma zdravlja Čapljina prevezena na CUM Mostar gdje su se doktori izjasnili da se radi o teškim tjelesnim ozljedama. O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije koji poduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela, priopćio je MUP HNŽ.

Iz oblasti sigurnosti prometa  registrirane su 24 prometne nezgode i to na području Mostara 12, na području Čitluka 2, na području Čapljine 4 , na području Rame 1, na području Jablanice 2 i na području Konjica 3 u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, pet osoba lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.