FOTO  BOŽIĆNA PORUKA IZ TREBINJA Živimo u svom unutarnjem miru

Božić 2022 misa Trebinje
Z. Lojpur/Hercegovina.info

U katedrali Rođenja blažene Djevice Marije u Trebinju, uz prisustvo vjernika, božićnu misu služio je don Ante Luburić, trebinjski župnik. Misi su prisustvovali i predstavnici Eparhije Zahumsko-hercegovačke.

Čestitajući praznik rođenja Isusa Krista svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti, don Ante je istaknuo da je ovo najradosniji kršćanski praznik koji trebamo provesti u miru i ljubavi prema bližnjima.

"Najvažnije je da svi živimo u miru, radosti i veselju, prije svega svom unutarnjem miru, miru svoje duše i svoga srca. Ako smo u sebi mirni, spokojni i radosni, onda će taj mir od nas ići prema svima onima sa kojima živimo i koje susrećemo. Susrećemo puno ljudi dobre volje, koji žele biti dobri i raditi zajedno, pa neka u takvim željama protekne ova godina, koja je na izmaku, kako bi nam i sljedeća bila sretna i blagoslovljena", poručio je trebinjski župnik don Ante Luburić.

Božićnu čestitku svim vjernicima, koji Božić praznuju po gregorijanskom kalendaru, i don Antu Luburiću, uputilo je rukovodstvo grada Trebinja.