BIH Policija prekinula korona zabavu, uručila prekršajne naloge i uhitila dvije osobe

Rotacije policija
Hercegovina.info

Inspektori i policija sinoć su u bijeljinskom naselju Dijelovi zatekli 22 osobe u jednoj vikendici u kojoj se izvodila glazba uživo, a dvije osobe su uhićene zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti.

"Prilikom kontrole policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove zatekli su 22 osobe i istovremeno se u objektu izvodila glazba uživo, a još četiri osobe bile su ispred objekta", priopćeno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Dodaju da su zbog ometanja policijskih službenika uhićeni C.V. iz Bijeljine i T.P. državljanka Srbije. "Prilikom pregleda kod M.T. iz Srbije pronađena je medicinska droga za koju ista nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega joj je izdat prekršajni nalog", stoji u priopćenju.

Policijski službenici su zbog nepoštovanja epidemoloških mjera (nenošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru) izdali 21 prekršajni nalog, dok je protiv T.P. državljanke Srbije pokrenut prekršajni postupak, pišu 'Nezavisne novine'. O događaju je obavješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini.