BATINAŠI JAVNA TAJNA Ravnatelj ZZO-a još nije imenovan, 'savjetnik' održava dane menadžmenta

ZZO HNZ

Još uvijek se ne zna tko će nakon ere Rade Bošnjaka sjesti na vruću stolicu ravnatelja ZZO HNŽ.

Resorno ministarstvo obavilo je razgovore s kandidatima Stana Burić, Ana Vidačak, Vedran Marčinko i Marija Buhač, koji su se prijavili na mjesto ravnatelja, međutim ta točka ne dolazi na dnevni red Vlade HNŽ-a. Zavodom tako i dalje upravlja savjetnik v.d. ravnateljice Rade Bošnjak, koji je predmet istrage u Tužiteljstvu HNŽ zbog afere Peti kat.

Savjetnik recimo danas održava dane menadžmenta u ZZO-u HNŽ, a v.d. ravnateljica Ana Vidačak je odsutna. Danas je prvi dan menadžeriranja, a teme su učinkovito upravljanje financijama, jačanje kompetencija radnika, razvijanje integriranog sustava upravljanja prema izvrsnosti, razvijanje IZIS-a i slično.

ZZO HNZ

‘Petog kata’ u programu nema. Menadžiranje u Zavodu traje i sutra, kada su na programu predavanja. Osim Bošnjaka, predmet je u Tužiteljstvu i njegov sin Darko, koji je s trojicom još neidentificiranih počinitelja u Mostaru pretukao Damira Martinca.

Premda službenih informacija o identitetu trojice batinaša koji su uz Bošnjakova sina sudjelovali u batinjanju u Mostaru nema, neslužbeno se sve glasnije govori o njihovim imenima. Radi se o pojedincima koji se dovode u vezu s nizom tučnjava u Mostaru, uvezanoj s navijačkim skupinama.

Oni su 10. veljače u Mostaru pretukli Damira Martinca, bivšeg djelatnika ZZO-a HNŽ koji je iz privatnih razloga preselio u Zagreb, gdje ga je zaposlio Vinko Kojundžić, vlasnik Cuspisa, tvrtke koja je za ZZO HNŽ radila IZIS. Bošnjak je, kako tvrde mnogi akteri, iz igre htio izbaciti Cuspis, a uvesti tvrtku s Petog kata.

Jednim klikom čitajte o 'Petom katu'.

ZZO HNZ 


Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.