BANJA LUKA 25-godišnjak fizički nasrnuo na svoju majku pa preminuo

Hitna pomoć
hercegovina.info

Osoba iz Banja Luke čiji su inicijali D.G. (25) preminula je danas u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) R. Srpske, nakon što mu je poslije fizičkog nasilja nad majkom pozlilo u stanu u banjalučkoj Ulici Stepe Stepanovića, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Osoba je prethodno, između 8 i 10 sati, fizički nasrnula na svoju majku, čiji su inicijali M.G. (44), a od vršenja nasilja do dolaska policije spriječili su ga ukućani i susjedi.

Postupajući po prijavi kaznenog djela 'Nasilje u obitelji ili obiteljskoj zajednici' na mjesto događaja izašli su službenici Policijske uprave Banja Luka, ali je osumnjičenom mladiću D.G. pozlilo, te je vozilom Hitne medicinske službe prevezen na UKC Srpske, gdje je nedugo zatim preminuo.

Očevid na mjestu događaja obavio je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Dalibor Vrećo, sa službenicima Policijske uprave Banja Luka, piše Srna.

Tužitelj je naredio da se poduzmu mjere i radnje, kao i vještačenje okolnosti ovog događaja, a radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, naređena je obdukcija, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.