Admiral Davor Domazet Lošo: Slijedi progon Hrvata, zatim Srba iz BiH, Bosnu će preuzeti Arapi

Davor Domazet Lošo
Davor Domazet Lošo
- Ovo danas što smo gledali u Haagu je ostvarenje ostavštine Karla Marxa i Friedricha Engelsa iz 1848. godine, kada su ta dvojica ostavili u ostavštinu da treba istrijebiti tu bljuvotinu od naroda. Misli se na Hrvate, jer je Ban Josip Jelačić spasio crnožutu monarhiju, a "ONI" su bili odredili uništiti je. Nije nimalo slučajno, onaj tko god zna i prati što oni rade, odabran datum 29. Studenoga, dakle Dan Republike Jugoslavije - kaže Lošo, dodajući da se time želi poručiti kako je slobodna hrvatska država srušila Jugoslaviju te da za to moraju biti kažnjeni. Zato se, vjeruje događalo i ovo što se događalo.

- Dakle, Hrvati moraju za svoju slobodnu državu za koju su se borili, a ona nije bila predviđena, nego očuvanje Jugoslavije, platiti. Sada se na neki način vraća priča na početak. Znamo da je zasjedanje Avnoja bilo u Jajcu, hrvatskom kraljevskom gradu, znano je da su se oslobodili Hrvati. Ovo je 300. godišnjica ujedinjenja engleske masonske lože, odlučili su kazniti Hrvate zato što su stvorili državu- tvrdi admiral. Ako se u Zagrebu ne dođe pameti, uslijedit će, uvjeren je naš sugovornik, progon Hrvata u BiH.

- Nakon toga će i Srbi biti prognani, koliko se može sa geostrateškog stajališta zaključiti BiH postaje arapska - zaključio je Lošo.