56-godišnji Mostarac dva puta zatečen na Dobriču s marihuanom

Policija kombi
Hercegovina.info

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 11.10.2022. godine u 19,40 sati u mjestu Dobrič, Široki Brijeg, legitimirali mušku osobu za koju su utvrdili da se radi o M.I.(56) iz Mostara, priopćila je tamošnja policija.

Tom prilikom policijski službenici su kod imenovanog M.I. pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta neutvrđenu količinu suhe zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Nad imenovanim M.I. je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, a po kompletiranju predmeta protiv istog će biti upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu.

Također, policijski službenici PU Široki Brijeg su i u ranijem periodu, točnije dana 24.9.2022. godine u 22.30 sati, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, gore imenovanog M.I.(56) zatekli u mjestu Dobrič u Širokom Brijegu kojom prilikom su kod istog pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta neutvrđenu količinu suhe zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Zbog postojanja osnove sumnje da je isti počinio kazneno djelo iz čl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su nad istim proveli kriminalističku obradu tijekom koje je ispitan u svojstvu osumnjičenika, priopćila je policija. Kako se saznaje radi se o Miroslavu Ivankoviću zvanom Miško.