33 STUPNJA Neum danas najtopliji grad u zemlji, vikend bez ekstremnih vrućina

Neum panorama
Hercegovina.info

One koji ovaj vikend planiraju na more pratiti će lijepo i sunčano vrijeme, bez ekstremnih vrućina. Neum je sa 33 stupnja danas najtopliji grad u zemlji, a prati ga Mostar sa 32 stupnja. 

Sutra će u Hercegovini biti pretežno sunčano. U Bosni sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 33 stupnja. Ni za vikend neće biti ekstremnih vrućina. 

Petak

U Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, razvojem oblačnosti, ponegdje u središnjim područjima moguć je i kratkotrajni pljusak. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 19, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 31, na jugu zemlje do 34 stupnja.

Subota

U Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 23, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu zemlje do 34 stupnja.

Nedjelja

U Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, razvojem oblačnosti, može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 23, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 32, na jugu zemlje do 35 stupnja.