AVANTURA ŽIVOTA Sjećate li se španjolske hodočasnice koju smo ovo ljeto sreli u Hercegovini? Javila nam se, stigla je u Jeruzalem!

Carlota
Privatni album

Mlada hodočasnica Carlota Valenzuela koja je još u siječnju iz svoje Španjolske krenula na pješačko hodočašće, dugo više od 6000 kilometara u Jeruzalem, stigla je na svoje odredište. 

"Stigla sam u Jeruzalem! Hvala vam na potpori, snazi i molitvama. Ovo je bila najveća i najljepša avantura mog života. Vidimo se u idućoj. U Jeruzalem sam stigla ranije nego što sam planirala i došla sam 27. studenog pješke iz Španjolske i ukupno prešla preko 6 tisuća kilometara. Stigla sam ranije jer je moja baka bila bolesna i htjela sam biti s njom. Bogu hvala, uspjela sam to i provela sam s njom zadnja dva dana njezina života prije nego je umrla. Sad sam kući i još uvijek razmatram što je moj idući korak u životu, a trenutačno je to da budem kući s obitelji nakon avanture života", napisala je Carlote u svojoj poruci koju je poslala Hercegovina.info.

Carlotu smo još krajem kolovoza sreli na proputovanju u Hercegovini. Ispričala je za naš portal što ju je potaknulo na jedno ovakvo putovanje, na godinu dana pješačenja.

"Krenula sam na ovo hodočašće iz mjesta Finisterra. U prijevodu to znači "kraj svijeta". Znači idem s "kraja svijeta", tamo gdje je sve započelo u Jeruzalem. Kako sam se odlučila? Osjetila sam da me Bog u srcu pita za čim tragam, a odgovor je bio za Isusom. Osjetila sam i da pita kamo bi željela otići zbog njega, odgovor je bio Jeruzalem", ispričala nam je Carlota tom prilikom.

Priču s Carlote pročitajte na linku u nastavku.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.