ATRAKTIVNE CIJENE Ryanair iz Sarajeva leti na pet destinacija, a u Hrvatskoj otvaraju treću bazu

Ryanair
Unsplash

Niskotarifna aviokompanija Ryanair jučer je objavila kako počinje s radom u Sarajevu, isporučujući preko 20 tjednih letova na 5 uzbudljivih novih ruta, otvarajući preko 150 lokalnih radnih mjesta od ljeta 2024.

Sarajevo će od 24. travnja postati drugi bosanskohercegovački aerodrom u Ryanairovoj mreži, čime se dodatno povećava prisutnost Ryanaira u Bosni i Hercegovini.

Ryanairovih 5 uzbudljivih novih linija nudit će direktne veze iz Sarajeva za Brisel, Göteborg, London, Memmingen i Milano.

Iz Dubrovnika na 17 destinacija

Ryanair otvara svoju bazu u Dubrovniku te bi, uz 52 leta tjedno, grad trebao biti povezan sa 17 destinacija. Uvest će se i nova relacija Dubrovnik - London, a postojeće linije prema Beču i Dublinu bit će dostupne i preko zime, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik.

Ryanair će povezivati Dubrovnik i Berlin, Karlsruhe, Krakow, Memmingen, Milano Bergamo, Manchester, Paris Beauvais, Poznan, Rim Fiumicino, Stockholm Aralandu, Weeze, Wroclaw.

Radi se o vijesti koja je razveselila Dubrovčane koji će sada moći putovati u navedene destinacije po atraktivnim cijenama. Novi letovi dobro će doći i za turizam jer će putem povoljnijih letova Ryanair Dubrovnik biti još dostupniji gostima. Tri Ryanairova leta tijekom zime su odlična pretpostavka i za zimski turizam, a radi se o važnom iskoraku za dubrovačku zračnu luku koji će donijeti značajan rast broja putnika s obzirom na obujam najavljenih novih linija i rotacija na istima.

Baza u Dubrovniku bit će treća Ryanairova baza u Hrvatskoj, a linije će s prometovanjem krenuti početkom travnja, odnosno s početkom ljetnog reda letenja sljedeće godine.