A SEMESTRI SVE SKUPLJI Sveučilište u Mostaru kupilo polovan auto od 60.000 maraka, nije teško pogoditi od koga

A SEMESTRI SVE SKUPLJI Sveučilište u Mostaru kupilo polovan auto od 60.000 maraka, nije teško pogoditi od koga

"Sveučilište u Mostaru kupilo je rabljeni automobil za 59.950 KM bez PDV-a, objavljeno je na Portalu javnih nabava. Naime, na natječaj o javnoj nabavi javio se samo jedan ponuđač, tvrtka "M.R.M." EXPORT-IMPORT D.O.O, a ugovor je uspješno potpisan 11. travnja", piše Bljesak.

Mostarsko Sveučilište prvak je po skupim automobilima. Podsjetimo, Sveučilište u Mostaru 2018. godine 'zasjelo' je na prvo mjesto u kategoriji najskupljeg voznog parka putničkih automobila u BiH.  To istraživanje objavila je Balkanska istraživačka mreža, a prvak po skupocjenim automobilima bio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Fakultet je za automobil tada 'iskeširao' 98.000 KM, a prodavač je, kao i ovaj put, bila tvrtka MRM iz Ljubuškog. Automobil 'paprene' cijene (56.000 KM) nabavio je tada i Pravni fakultet, ali dekani mostarskih fakulteta tada nisu bili raspoloženi za komentiranje.

Čini se kako ljubav prema skupocjenim limuzinama na Sveučilištu u Mostaru ne jenjava, a novi automobil dodatno će zasjati parking Kampusa.