23 PROMETNE U HNŽ 18-godišnjak sletio s BMW-om u Čapljini, svi u automobilu zadobili ozljede

Policija rotacije MUP HNŽ
Hercegovina.info

Protekli vikend u Hercegovačko-neretvanskoj županiji obilježile su 23 prometne nezgode, a njih 15 dogodile su se na području Mostara.

Ostale prometne nezgode zabilježene su na teritoriju Stoca, i to dvije, jedna na području Čitluka, jedna na području Neuma, jedna na području Konjica te na području Čapljine tri u kojima su tri osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja, dok je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede.

„U mjestu Trebižat-Čapljina 18. svibnja 2024. godine u 22:20 sati, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja vozila marke „BMW“ s kolnika , kojim je upravljao I. B. (2006.) a kao putnici u vozilu su se nalazili i I. Š. (2007.) i L. B. (2005.) oba iz Čapljine. Tom prigodom svi su zadobili ozljede neutvrđenog stupnja“, priopćeno je iz MUP HNŽ.

Na licu mjesta izvršen je očevid.

Osim toga, iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije, registrirano je 19 prijava i to na području Mostara 11, na području Jablanice dvije, na području Konjica četiri te po jedna u Čitluku i Čapljini.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.