'VIŠE OD UTRKE' Nikad veći interes za 7. Mostarski polumaraton

'VIŠE OD UTRKE' Nikad veći interes za 7. Mostarski polumaraton

Dva mjeseca prije održavanja manifestacije koja je ove godine zakazana za 17.-18. 03. gotovo je popunjen kapacitet od 800 trkača za utrku polumaratona. Humanitarna utrka u dužini od 4 kilometra nije limitirana i na njoj se ove godine također očekuje rekordan broj rekreativaca, početnika, zaposlenika velikog broja kompanija, studenata i svih ostalih koji sudjelovanjem u ovoj utrci kroz humanitaran način ulaze u svijet rekreativnog trčanja.  

Podsjetimo, Mostar Run Weekend pod sloganom "VIŠE OD UTRKE" je posljednjih godina najkvalitetnije organizirana i jedna od najbrojnijih trkačkih manifestacija u BIH koja je u 2022. imala 1268 sudionika. 

Predsjednik organizacijskog odbora prof. dr. sc. Franjo Lovrić ističe kako su pripreme za realizaciju manifestacije u putnom tijeku te kako se nadaju najboljem izdanju i najvećem broju sudionika do sada.

"Predstavili smo novi vizual manifestacije koji je nastao u galariji Claire Noel i uz prilagodbu Shift Brand Design. Vješto se igrajući bojama umjetnica Vedrana Božić oslikala je grupu trkača u Starom gradu. Trčeći uskim ulicama Kujundžiluka po kaldrmi trkači iza sebe ostavljaju Stari most prateći šarene kuće i uživajući u pogledu na Neretvu. Mostar kako ga mi vidimo i kakav vas očekuje 18.03.2023.  Uskoro ćemo predstaviti službene majice, finišerske medalje i cijeli program koji pripremamo kako bi na najbolji način promovirali Mostar i dočekali trkače i njihove obitelji iz svih dijelova svijeta", kazao je.

Lovrić ističe da ukoliko dođe do popunjenosti kapaciteta Mostarskog polumaratona što je uistinu izgledno, da su u organizaciji spremni uložiti napor i osigurati dodatnih 200 mjesta za sve zainteresirane polumaratonce i polumaratonke koji žele trčati u Mostaru.

Sve informacije i prijave na službenoj web stranici www.mostar.run