VATERPOLO KLUB JADRAN Mladi vaterpolisti iz Neuma polučili odlične rezultate

Vaterpolo klub Jadran Neum
Vaterpolo klub Jadran

U protekla dva tjedna mlađe kategorije Vaterpolo kluba Jadran iz Neuma, točnije mlađi kadeti (U-13) i mlađi juniori (U-16), nastupali su na završnicama Prvenstva BiH, u Trebinju i Banjoj Luci. Polučili su odlične rezultate, gdje su u obje kategorije zauzeli druga mjesta u konkurenciji klubova iz Banja Luke, Sarajeva i Trebinja.

Trener Kristian Njavro istaknuo je kako je iznimno ponosan na rezultate svojih mladih vaterpolista.

"Ponosan sam na svoje momke. Ovo je veliki uspjeh s obzirom na to da je svim mlađim kategorijama ovo tek druga natjecateljska sezona. Stoga su ovi rezultati ogromni za nas i daju nam dodatni motiv. Natječemo se protiv klubova koji imaju tu mogućnost trenirati kroz cijelu godinu jer imaju zatvorene olimpijske bazene. Klub u Sarajevu primjerice postoji već 16 godina i tu se vidi ogroman napredak kod djece i kluba", kaže Njavro.

Vaterpolo klub Jadran Neum

Mladi vaterpolista Neuma do sada su trenirali tek do polovice studenog, a sada imaju mogućnost da to čine i kroz cijelu godinu.

"Po završetku ljeta, zahvaljujući Hotelu Zenit, nastavljamo trenirati do polovice jedanaestog mjeseca kada hotel zatvara svoja vrata. do proljeća. No, ove godine uz pomoć načelnika Općine Neum Dragana Jurkovića i predstavnika Javne Ustanove Bazeni Trebinje, dogovorili su nastavak treninga kroz cijelu godinu", rekao je Njavro.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.