Univerzalna sportska škola "Grude" kreće s radom za dvadesetak dana

Univerzalna sportska škola "Grude" kreće s radom za dvadesetak dana
Treba napomeniti da je Unisport "Grude" prošle godine brojao preko 80 članova. Kako treneri napominju, glavni smisao funkcioniranja Univerzalne sportske škole je da se što većem broju djece uzrasta od 6-12 godina omogući svestrani (višestrani) razvoj psihofizičkih sposobnosti, osobina primjenom što različitijeg sadržaja, prilagođenom dobi i mogućnostima. Prije svega, potrebno je da se kroz igru utječe na njihov pravilan rast i razvoj. Djeca tako postaju potencijalna baza za razne sportove i doživljavaju prvo i pravovremeno usmjeravanje ka sportu.

U svakom slučaju, doprinosi se da djeca  zavole sport, da se vesele igri i natjecanju, da budu zadovoljna, brza, jaka, izdržljiva, sposobna, znatiželjna i prije svega zdrava. Planom i programom Univerzalne sportske škole omogućava se kontinuirana sportska aktivnost djece uzrasta 6-12 godina.

Treneri sportskih programa djecu upoznaju i uvode u svladavanje osnovnih koraka, gimnastike, atletike, nogometa, rukometa, odbojke, te borilačkih sportova (karate, judo, hrvanje).

Treneri ovim putem pozdravljaju svu djecu od prošle godine i raduju se skoroj suradnji!
grude-on line