U ludoj utakmici Mostarci u derbiju u Tuzli osvojili bod

Salines Stari Grad
FC Salines

U 4. kolu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine igrači FC Mostar Stari Grad Staklorad u derbiju kola remizirali su na gostovanju kod Salinesa iz Tuzle odigravši utakmicu rezultatom 5:5.

Sjajnu utakmicu mogli smo vidjeti večeras iz Mejdana puno odličnih poteza i preokreta.

Uraganski početak imali su domaći i već u 13. minuti na semaforu je pisalo 3:0 u korist domaćih. Najprije je za vodstvo već u 2. minuti pogodio Benjamin Smajić. U 11. minuti, nakon što gosti nisu dobro postavili živi zid, iz slobodnog udarca je precizan bio Denis Isanović, a dvije minute kasnije na 3:0 povisio je Mujić.

Salines Stari Grad

No, onda stvar u svoje ruke uzima Bilal Jelić koji u samo tri minute (14., 16., 17.) vraća stvari na početak i pogađa za rezultat 3:3.

No, u istoj 17. minuti domaći ponovno dolaze u prednost kada je Predrag Šešelj loptu poslao u vlastitu mrežu. No, da Salines ne ode na odmor s prednošću pobrinuo se ponovno Bilal Jelić koji je u posljednjoj minuti prvog djela pogodio za 4:4.

U nastavku smo vidjeli još dva pogotka. Najprije je Mostarce u prednost od 4:5 doveo kapetan Marijo Aladžić u 24. minuti. No, pet minuta kasnije novo poravnanje. Precizan je za domaće po drugi put na utakmici bio Mujić.

Do kraja utakmice vidjeli smo odličnih prigoda na obje strane, no vratari su sačuvali svoje mreže i utakmica je završila podjelom bodova.