VIDEO  Tuzlaci slavili, Mostarci nezadovoljni suđenjem: Ovo su sporne situacije zbog kojih smatraju da su oštećeni

FC Mostar Stari Grad Staklorad,FC Salines Tuzla
Paradigma Studio

U Tuzli je sinoć odigrana druga utakmica finala doigravanja za prvaka Premijer futsal lige BiH. Tuzlanski Salines u Mejdanu je svladao FC Mostar Stari Grad rezultatom 7:6 i tako izjednačio na 1:1. Podsjetimo, u prvoj utakmici Mostarci su slavili s 5:4.

No, jutro nakon utakmice u Tuzli stiže nezadovoljstvo iz mostarskog kluba. Naime, u aktualnom prvaku su nezadovoljni suđenjem. U Mostaru smatraju kako je suđenje tijekom cijele utakmice bilo domaćinsko i išlo 'na mlin' domaćoj ekipi. Tako nam je stiglo pet spornih situacija za koje navijači ovog kluba smatraju kako su direktno utjecale na krajnji rezultat utakmice.

Krenimo redom.

U prvoj situaciji, kapetan domaćih Davora Arnautović, rukom u glavu udara gostujućeg igrača Marina Sutona. Sudac je pokazao da se igra nastavi.

Druga situacija. Vratar domaćih Milanović baca loptu za Spajića, uzima je Šešelj nad kojim je napravljen prekršaj s leđa, ali kartona nema.

U trećoj situaciji možemo vidjeti kako kapetan domaćih ovoga puta radi prekršaj na centru, nad igračem Mostara Adnanom Kalajdžićem. I u toj situaciji suci pokazuju kako nema ništa od prekršaja.

U četvrtoj situaciji vratar Mostaraca Stanislav Galić baca loptu za brzonogog Kalajdžića. Njega u trku ka golu ruši domaći igrač Avdić.

Jesu li prigovori sa strane Mostaraca opravdani procijenite sami.