VIDEO  Tuzlaci slavili, Mostarci nezadovoljni suđenjem: Ovo su sporne situacije zbog kojih smatraju da su oštećeni

Tuzlaci slavili, Mostarci nezadovoljni suđenjem: Ovo su sporne situacije zbog kojih smatraju da su oštećeni
Paradigma Studio

U Tuzli je sinoć odigrana druga utakmica finala doigravanja za prvaka Premijer futsal lige BiH. Tuzlanski Salines u Mejdanu je svladao FC Mostar Stari Grad rezultatom 7:6 i tako izjednačio na 1:1. Podsjetimo, u prvoj utakmici Mostarci su slavili s 5:4.

No, jutro nakon utakmice u Tuzli stiže nezadovoljstvo iz mostarskog kluba. Naime, u aktualnom prvaku su nezadovoljni suđenjem. U Mostaru smatraju kako je suđenje tijekom cijele utakmice bilo domaćinsko i išlo 'na mlin' domaćoj ekipi. Tako nam je stiglo pet spornih situacija za koje navijači ovog kluba smatraju kako su direktno utjecale na krajnji rezultat utakmice.

Krenimo redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj situaciji, kapetan domaćih Davora Arnautović, rukom u glavu udara gostujućeg igrača Marina Sutona. Sudac je pokazao da se igra nastavi.

Druga situacija. Vratar domaćih Milanović baca loptu za Spajića, uzima je Šešelj nad kojim je napravljen prekršaj s leđa, ali kartona nema.

U trećoj situaciji možemo vidjeti kako kapetan domaćih ovoga puta radi prekršaj na centru, nad igračem Mostara Adnanom Kalajdžićem. I u toj situaciji suci pokazuju kako nema ništa od prekršaja.

U četvrtoj situaciji vratar Mostaraca Stanislav Galić baca loptu za brzonogog Kalajdžića. Njega u trku ka golu ruši domaći igrač Avdić.

Jesu li prigovori sa strane Mostaraca opravdani procijenite sami.