OGLASILI SE IZ WIMBLEDONA Novak Đoković u problemu zbog Marina Čilića

Novak Đoković,Marin Čilić,Wimbledon,koronavirus
Profimedia

Marin Čilić je ostao u šoku kada je saznao da je pozitivan na koronavirus. To znači da se morao povući i sa Grand Slam turnira u All England Clubu, a ispadanje Čilića iz kombinacija pokrenulo je i neka druga pitanja.

"Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam imao pozitivan test na covid. Bio sam u samoizolaciji i nadao sam se da ću biti spreman, ali se nažalost i dalje osjećam loše i ne mogu pružiti najbolje od sebe", objavio je Čilić.

Trebao je to biti Čilćev 14. nastup na Wimbledonu, a danas se trebao boriti protiv Amerikanca Mackenzieja McDonalda koji će sada snage odmjeriti sa 'sretnim gubitnikom' Portugalcem Nunom Borgesom. Čilić je morao odustati od turnira, ali nije jedini kojem je koronavirus promijenio planove.

Najviše je profitirao Nuno Borges koji je ipak upao na turnir, ali dobro je prošao i Rafael Nadal, piše As. Španjolci pišu kako je Čilić bio potencijalni suparnik Nadalu u kasnijoj fazi, a to bi za španjolskog tenisača bio 'jako težak meč'.

Dok su Borges i Nadal profitirali Čilićevim odustajanjem od turnira, Novak Đoković bi se mogao naći u velikom problemu. Naime, srpski je tenisač u četvrtak trenirao upravo s Čilićem.

"Kamen spoticanja manje na Nadalovom putu mogao bi se pojaviti na Đokovićevom. Srpski je tenisač trnirao s Čilićem u četvrtak. Dani koji dolaze će otrkiti hoće li koronavirus ponovno, ali sad na drugačiji način, poremetiti Đokovićeve planove", piše As.

Vijest da Čilić ima koronavirus, a trenirao je s Đokovićem je očekivano izazvala strah i pomutnju u Srbiji. Najbolji i najpoznatiji tamošnji sportaš je u opasnosti od koronavirusa, a sprski mediji već su u šoku.

"NOVAK U OPASNOSTI, MOGU GA IZBACITI S WIMBLEDONA? Britanci saznaju - Đoković u problemu zbog Hrvata!', naslov je na Mondo.rs, a slično pišu i ostali mediji u Srbiji.

Što se Đokovića tiče, on još nije izoliran kao Čilićev bliski kontakt, a o svemu su se oglasili i iz WImbledona s kratkom porukom kako 'prate upute i situaciju'.