NOVAK ĐOKOVIĆ NOVINARU "Skini tu masku, hajde brate"

Novak Đoković
Profimedia

Novak Đoković probio se u 3. kolo na ATP turniru u Dubaiju nakon što je sa 6:3, 7:6(2) svladao ruskog predstavnika Karena Hačanova. Bio je to sedmi susret Đokovića i Hačanova, a nakon 99 minuta borbe vodeći tenisač svijeta stigao je do šeste pobjede.

Đokoviću je odigrani meč bio drugi u ovoj godini, koja je za njega u sportskom smislu počela iznimno loše, deportacijom iz Australije. Necijepljeni tenisač nije imao pravo nastupa na Australian Openu, a tako ni šansu stići do svoje desete titule ondje i 21. na turnirima Grand Slam kategorije.

Dubai je tako postao prvi turnir na kojem nastupa u 2022. godini, a na njemu je startao dobro te ga sad očekuje meč u kojem će mu suparnik za polufinale biti Jiri Vesely.

"Vidim da ljudi stalno pričaju hoću li se vratiti jači, bolji, mislim, ja se uvijek trudim da budem bolji i da igram i jače i bolje, ali nije uvijek moguće očekivati da ćeš igrati svoj najbolji tenis, najbitnije je da pronađeš način kako pobijediti teniski meč. To je ono zbog čega sam ovdje", izjavio je Đoković nakon meča u kojem je pričao s televizijskim novinarom.

Maska na licu novinara zadavala je Đokoviću probleme u komunikaciji jer nije mogao dobro čuti postavljena pitanja, pa je tako nakon novinarovih riječi da ga je pitao nešto drugo, a prije punog odgovora, uz osmijeh poručio:

"Ne čujem ništa zbog te maske. Skini tu masku, hajde brate."

POGLEDAJTE VIDEO