IVAN DODIG ZBUNJEN "Ovo je najgore iskustvo otkad sam na touru"

Ivan Dodig
Maksisport

Hrvatski tenisač Ivan Dodig (38) na Twitteru je kritizirao organizaciju Roland Garrosa, Grand Slam turnira koji se upravo održava. "Prijevoz na Roland Garrosu mi je najgore iskustvo otkad sam na touru. Ne dolaze po mene u hotel jer sam navodno predaleko da bi me pokupili, ali će me pokupiti na ulici dva kilometra od mog hotela jer je to destinacija na koju mogu doći.

Malo sam zbunjen jer ne znam igram li Grand Slam ili Futures turnir", napisao je Dodig. Podsjetimo, Grand Slam turniri su najbolji teniski turniri, dok su Futuresi najslabiji, prenosi Index.

Dodig ispao u mješovitim parovima Roland Garrosa

Dodig je jučer s kineskom partnericom Zhang Shuai poražen u meču drugog kola mješovitih parova. Dodiga i Zhang savladala je brazilska kombinacija Luisa Stefani - Rafael Matos s uvjerljivih 6:2, 6:2. Danas ga pak očekuje meč trećeg kola muških parova u kojem će s partnerom Austinom Krajicekom ponovno igrati protiv Matosa i njegova partnera, Portugalca Francisca Cabrala.

Dodig je fantastičnu tenisku karijeru izgradio igrajući uglavnom parove. Dvaput je, među ostalim, osvojio Roland Garros u konkurenciji muških parova, dok je za Hrvatsku također u parovima uzeo olimpijsko srebro. Nalazi se na osmom mjestu ATP-ove ljestvice igrača parova.