ĐOKOVIĆ NAVIJAČU "Siđi dolje i reci mi to u lice"

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković (36) pobijedio je Australca Alexeija Popyrina 3:1 u setovima (6:3, 4:6, 7:6, 6:3) i plasirao se u treće kolo Australian Opena. Srpska zvijezda nastavila je put prema obrani naslova nakon što je u prvom kolu izbacila Dinu Prižmića. Idući suparnik bit će mu 32. tenisač svijeta, Argentinac Tomasa Martin Etcheverry.

Đoković je u četvrtom setu, pri rezultatu 2:2, imao raspravu s navijačem koji ga je ometao. Jedan od najboljih tenisača ikad prišao je tribini te mu poručio: "Siđi dolje i reci mi to u lice." Komentator Eurosporta tijekom prijenosa rekao je kako je riječ o "glupanu" koji provocira. Nije poznato što je navijač dobacio Đokoviću, koji je nakon meča komentirao spornu situaciju.

"Tolerirao sam tijekom meča, ali poslije jednog poena sam mu rekao da siđe i kaže mi to u lice"

"Ne želite znati. Dosta mi je toga bilo rečeno, pogotovo iz tog kuta. Tolerirao sam tijekom meča, ali poslije jednog poena sam mu rekao da siđe i kaže mi to u lice. Nije imao hrabrosti sići i reći mi. Ako si žestok, siđi i reci mi. Preostalo mu je samo ispričati se. Nisam čovjek za takve trenutke", izjavio je Đoković, prenosi Index.

"Neću sjediti i reći: 'Sve je OK.' Nije sve dobro. Prihvaćam nešto što jest, ali neću tolerirati kada netko prijeđe liniju. Ljudi popiju nekoliko pića, to vjerojatno utječe na to kako se ponašaju.

Žele se zabaviti, nisam nikad pitao da netko napusti stadion. On je platio kartu, može pričati što želi i raditi što želi. Ali kada je bilo ovako, ako mi je imao nešto za reći, mogao je sići i reći mi", dodao je Đoković.