FOTO  Sportska akademija „Posušje“ započela sa radom

sportska akademija, vijeće mladih

Treneri i voditelji su predstavili plan i program Sportske akademije i upoznali roditeljite sa budućim aktivnostima koje će provoditi. Svi nazočni mogli su pogledati i opremu koju posjeduje Sportska akademija. Treneri su zadovoljni brojem upisanih članova koji će pohađati treninge i razumijevanjem roditelja koji su bili prisutni na sastanku.

Nazočnima se obratio i predsjednik Vijeća mladih općine Posušje, Mate Lončar, koji je izrazio podršku u nastojanju promoviranja sporta u općini Posušje kao i u radu mladih i stručnih ljudi sa djecom. Lončar je naglasio kako će uvijek podupirati aktivnosti koje su za dobrobit svih, a pogotovo mladih i izrazio radost zbog ovog projekta, u kojem će djeca imati mogućnosti, uz učenje sportskih vještina, za socijalizaciju i zdrav odgoj u društvu.
Voditelji su naglasili da će upise vršiti još nekoliko dana i pozvali sve one koji još razmišljaju gdje upisati svoje dijete da dođu i pogledaju kako to izgleda u Sportskoj akademiji, a sve dodatne informacije mogu dobiti putem kontakt broja 063 626 322, stoji u priopćenju.