SPEKTAKL U LJUBUŠKOM Stižu Blaž Slišković, Ivan Dodig, David Mandić, Mario Vušković i brojni drugi

Turnir 4 kafića u Ljubuškom
Hercegovina.info

Veliki humanitarni spektakl održat će se u Ljubuškom 23. prosinca. Naime, skupina entuzijasta i zaljubljenika u futsal odlučila se organizirati 'Turnir 4 kafića' po uzoru na čuveni splitski koji je prošle godine imao svoje posljednje izdanje.

Svoje momčadi na turniru će imati četiri ugostiteljska objekta iz Ljubuškog, a to su: Amfora, Sirius, BellAmi te Hotel Hum.

Oni će u svoje redove okupiti brojna poznata imena iz svijeta sporta. Tako su svoje sudjelovanje na turniru potvrdili: Blaž Baka Slišković, Boris Pandža, Ivan Dodig, Luka Suton, Josip Ćorluka, Damir Zlomislić, Matej Mandić, David Mandić, Matej Hrstić, Josip Šarac, Goran Jozinović, Mario Vušković, Vladimir Balić, Stanko Bubalo, Senijad Ibričić, ali i brojni drugi čija imena organizatori još uvijek nisu otkrili. 

Jedan od idejnih začetnika i organizatora ovog turnira Marko Vučić za Hercegovina.info je rekao kako su u pregovorima s najboljim nogometašem HNL-a Markom Livajom koji je 12 godina nastupao na splitskom turniru.

Turnir 4 kafića u Ljubuškom

Marko Vučić vratar MNK Brotnjo jedan je od organizatora turnira

"Imao sam želju povezati futsal koji aktivno igram u MNK Brotnjo i blagdansko ozračje te ih spojiti u jednu plemenitu akciju. Ideju sam rekao svojim prijateljima Ivanu Zlopaši, Martinu Ivankovići, Ivanu Bunozi i Luki Hercegu. Oni su s oduševljenjem prihvatili cijelu priču i odmah smo krenuli u akciju", kazao nam je Vučić.

Slogan ovog turnira bit će "Oni nas trebaju", a sav prihod od istog bit će uručen najpotrebitijima u Općini Ljubuški. U cijeli projekt uključili su se i svećenici iz Franjevačkog samostana na Humcu.

Ulaznice za turnir čija će cijena iznositi 10 KM za odrasle mogu se nabaviti na prodajnim mjestima u: Caffe Lirio, Karliko Benz, Džajić petrol, Caramel bar, Amfora, Sirius, BellAmi, Hotel Hum.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.