FOTO  Zrinjski ugostio reprezentaciju BiH, stručnjaci mogli vidjeti brojne talente

SRK Zrinjski kadetska reprezentacija BiH
SRK Zrinjski

U nedjelju je u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru održano jednodnevno okupljanje kadetske reprezentacije BiH.

U jutarnjim satima Izbornik Alen Hadžić i trener Andrej Bošnjak podijelili igrače u tri grupe i odradili tri treninga. Nakon treninga su igrači i stručni stožer reprezentacije imali zajednički ručak sa predstavnicima SRK Zrinjski.

U popodnevnom dijelu igrače i stručni stožer su pozdravili dopredsjednik RS BiH Slobodan Zadro i predsjednik SRK Zrinjski Dario Pušić te im zaželili sreću u radu nakon čega su odigrane 3 trening utakmice koje su sudili Matej Matić i Dražana Melo.

SRK Zrinjski je bio domaćin prvog okupljanja odnosno prvih probnih treninga kadetske reprezentacije na koji se odazvalo 59 igrača. Zrinjski je za potrebe BiH reprezentacije ustupio dvoranu i sve resurse potrebne za treninge, fizioterapeut i trener golmana Zrinjskog bili su na raspolaganju stručnom stožeru, također uz pomoć sponzora i prijatelja kluba je osigurano spavanje za rukometaše koji su imali duga putovanja te ručak za sve sudionike.

Prvo okupljanje je proteklo uspješno a izbornik Alen Hadžić i trener Andrej Bošnjak najavljuju da će pokušati organizirati i sljedeću nedjelju okupljanje ukoliko neki od klubova bude raspoložen da da slijedi primjer Zrinjskog i bude domaćin okupljanja. Uz ovako široku i kvalitetnu bazu rukomet u Bosni i Hercegovini ima svijetlu budućnost.