VELIKI TRANSFER MATEJA MANDIĆA "Hvala Izviđaču na svemu, sada ide nova stepenica u karijeri"

Matej Mandić
HRS

Matej Mandić jedan od najvećih europskih vratarskih potencijala sljedeće četiri godine nositi će dres RK PPD Zagreb. Čelnici RK IzviđaČ CO, RK PPD Zagreb i mladi vratar na opće zadovoljstvo svih, postigli su dogovor o transferu Mateja Mandića iz RK Izviđač CO u RK PPD Zagreb.

"Izviđač može biti zadovoljan što je ostvario jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti. Naravno, zadovoljstvo Izviđaču predstavlja i to što je iz svoje rukometne škole „lansirao“ još jednog rukometnog dragulja, pred kojim je velika rukometna karijera", kažu iz Ljubuškog kluba.

"RK PPD Zagreb može biti zadovoljan što je u svoje redove, sljedeće četiri godine, doveo najveći rukometni vratarski potencijal na ovim prostorima i ne samo potencijal već vratara koji je prošle dvije sezone bio jedan od najboljih vratara u bh. ligi. Mladi Matej je skupa sa Antom Grbavcem imao ogromne zasluge u osvajanju osme titule prvaka BiH za „Skaute“ prošle 2020/2021. sezone", dodaju.

"Matej Mandić može biti zadovoljan je dobio priliku za nastavak i razvoja svoje rukometne karijere. Pred njim se sada otvaraju vrata europske i svjetske pozornice. Hvala našem Mateju na velikom doprinosu našim uspjesima i želimo mu sretan i uspješan nastavak karijere", rekli su iz Izviđača.

Mladi Mandić koji se nalazi na Euru s mladom reprezentacijom Hrvatske do 19 godina za Hercegovina.info je rekao:

"Prije svega zahvalio bi se svome matičnom klubu Izviđaču na svemu i svim trenerima koji su me trenirali i pomogli mi u mom razvoju da bi dospio tu gdje jesam. Sada ide nova stepenica u karijeri i čast će mi biti dio kluba koji je jedan od najboljih na ovim prostorima. Nadam se da ću u naredne četiri godine napredovati igrački i skupiti što vise utakmica kako bi poslije toga ako Bog da zdravlja otišao u još neke veće europske klubove", rekao je Matje Mandić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.