U nedjelju hercegovački rukometni derbi: Široki - Zrinjski

Utakmica, koja je ujedno i pretposljednja domaća u ovoj sezoni, je na rasporedu u nedjelju, 28. travnja 2013. s početkom u 14:30 sati u dvorani Sportsko - rekreacijskog centra Tucak u Širokom Brijegu.

Nakon poraza u prethodnom kolu u Čapljini, rukometaši Širokog izgubili su šansu za osvajanje prvenstva, no plasman u viši rang natjecanja nije upitan. U 17. kolu sve ljubitelje rukometa očekuje hercegovački derbi u kojem HRK Široki dočekuje sportske prijatelje iz Mostara, HMRK Zrinjski.

Široki će pokušati ostati neporažen na domaćem terenu šesnaestu utakmicu zaredom, a u tome im je potrebna potpora navijača. Iz klub pozivaju sve ljubitelje rukometa i širokobriješkog sporta da dođu u nedjelju na rukomet te podrže mlade Širokobriježane.

Također, prije ove glavne utakmice, odigrat će se i dvije predigre mlađih kategorija Širokog i Zrinjskog. U 12 sati prvi će na teren izaći dječaci 2000. godište i mlađi, a u 13 sati dječaci rođeni 1998. godine i mlađi. Ove utakmice bi trebale biti uvertira u veliki derbi koji će početi u 14:30 sati, naravno, uz besplatan ulaz.

U zabavnom dijelu nastupit će državne i europske prvakinje - Mažoretkinje Široki.