VIDEO  TONI ČOLINA NOVINARU "Što reče brate? Izgubio si me kod 'praznično'"

Toni Čolina Izviđač
Screenshot

Pobjedom protiv Konjuha rukometaši Izviđača osvojili su naslov prvaka BiH tri kola prije kraja prvenstva. Deveti je ovo naslov prvaka BiH za popularne 'Skaute' koji su zasigurno jedan od najboljih sportskih kolektiva u BiH koji neprestano izbacuje nove mlade i talentirane igrače s kojima dominiraju u domaćem prvenstvu.

Vođeni Tonijem Čolinom Ljubušaci su bili dominanti i ove sezone. Nakon utakmice Čolina nije krio zadovoljstvo novim trofejom koji ide u vitrine njegova kluba, a u cijeloj euforiji došlo je i do simpatične scene.

Naime, Čolina je nakon utakmice stao pred kamere klupskog kanala RK Konjuha. Novinar mu je na samom početku postavio malo duže pitanje, a od silnog uzbuđenja zbog osvajanja titule Čolina se "pogubio" u njegovom malo podužem pitanju.

"Večeras u Živinicama očekivala dobra utakmica, nekako u prazničnoj atmosferi. Vi ste osigurali titulu prvaka. Prije ovog kola to nije bilo samo matematički. Konjuh je tu u sredini ljestvice, niti može gore niti previše dole. Konjuh je bio nekako u priključku do kada je Čabaravdić bio raspoložen na golu, ali vi ste poznati kao ekipa koja u drugom poluvremenu dodaje gas. Na širinu ubijate protivnike. Tako je bilo i danas. Evo komentar današnje utakmice", pitao je novinar u jednom dahu.

"Što reče brate? Izgubio si me kod "praznično", kazao je Čolina uz smijeh.

Pogledajte cijeli razgovor.

Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.