SPEKTAKL NA BRIJEGU Rukometni All-Star danas u Mostaru: Stižu Karačić, Marić, Šego...

All Stars rukomet
Mostar će danas od 17 sati ugostiti prvi Rukometni All-Star spektakl na kojem su svoj dolazak potvrdila gotovo sva velika rukometna imena koja su u prošlosti branila boje kluba.
 
Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Filip Vistorop, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić i brojna druga imena danas će međusobno odmjeriti snage u dvorani na Bijelom Brijegu.

Četiri ekipe, četiri generacije, će kroz polufinale tražiti put u finale. Utakmice će se igrati u skraćenom formatu, 2x10 minuta, a raspored je sljedeći:

17:00 HMRK Zrinjski Mostar - SportPlus All-Stars (predvođeni Igorom Karačićem)
17:40 Katarina All-Stars (predvođeni Darkom Martinovićem) - GP Barbarić All-Stars (predvođeni Bernardom Mandarićem)

Finale će biti na rasporedu u 18:30. Ulaznice se danas do 12 sati mogu nabaviti po cijeni od 10 KM u Caffe barovima Mliječni i Monte Carlo te od 15:30 na ulazu u dvoranu na Bijelom Brijegu. Posjetitelje očekuje i bogata tombola u kojoj mogu osvojiti dresove današnjih aktera te slikanje s igračima.

Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati događaju, omogućen je i prijenos uživo putem Youtube-a na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Zm2s7gWKjhY&ab_channel=DSProduction

Sav prihod od utakmice ide u svrhu promocije rukometa u gradu Mostaru te jačanju HMRK Zrinjski Mostar.