VIDEO  SKANDALOZNA IZJAVA "Nećemo pustiti bodove Borcu, ali se nadam da će Borac ovdje slaviti titulu"

RK Izviđač , RK Sloga Doboj, rk borac
UHRT

Danas se igra posljednje kolo rukometnog prvenstva Bosne i Hercegovine. Rukometaši Izviđača iz Ljubuškog na korak su do osvajanja naslova prvaka. Možemo reći kako su 'Skauti' već jednu ruku stavili na pobjednički pehar. Igračima Tonija Čoline za naslov je dovoljan i bod iz posljednje utakmice protiv Krivaje u Zavidovićima s obzirom na to da imaju bod više u odnosu na Borac.

I Banjalučani će posljednje kolo na gostovanje i to kod trećeplasirane Sloge u Doboj koja će sezonu završiti na trećem mjestu. Igračima Veselina Vujovića potrebna je pobjeda te kiks Izviđača kako bi slavili naslov. 

Ako bi gledali prvenstvenu ljestvicu znatno teži posao danas bi trebao imati Borac. No, ono što je izjavio predsjednik Sloge i član Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine spada u rubriku vjerovali ili ne i već baca sumnju na krajnji ishod utakmice.

Vojislav Rađa u razgovoru za RTRS rekao je kako je Sloga zacementirala treće mjesto, ali kako unatoč tome nikome neće olako pustiti bodove nikome pa ni Borcu. No, ipak se nada da će Borac slaviti titulu u Doboju. Postavlja se pitanje je li samom ovom izjavom narušena regularnost prvenstva. Prosudite sami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.