ŠEGO ZA HERCEGOVINA.INFO Samo nas jedna stvar može poremetiti na putu do same završnice prvenstva

Marin Šego
Getty Images

Linu Červara i navijače rukometne reprezentacije razveselila je vijest o tome kako će Marin Šego ipak putovati na Svjestko prvenstvo. Naime, u utakmici s Parisom, Šegi je Solé Sala pao na zglob te je tom prigodom hrvatski vratar ozlijedio ligamente.

No, stanje s ozljedom je bolje te se Šego priključio reprezentaciji iako još nije krenuo s treninzima. 

"Stanje je dobro, ne boli me. U Zagrebu sam jučer obavio pregled, ali ozljeda još nije u potpunosti sanirana. U dogovoru s klubom priključio sam se reprezentaciji, ali nisam još u treningu i neću sutra putovati za Španjolsku. Mislim da ću preskočiti i prvi krug prvenstva kako bi se što bolje oporavio ili ne daj Bože obnovio ozljedu", kaže Šego.

Hrvatski vratar dodaje kako su zato njegove kolege iz reprezentacije u punom pogonu. 

"U reprezentaciji je stanje odlično i za sada nema nikakvih problema. Što se tiče vratarske pozicije tu su Pešić i Šunjić dečki koji zaista odlično rade i brane, a i već su bili dio reprezentacije tako da neće biti problema tko god uskočio od nas. Što se tiče mladih igrača zaista su odlični. Martinović opravdava povjerenje izbornika iz dana u dan, tu je Halil Jaganjac koji nije bio s nama prošlo prvenstvo. Također tu je i Kević. On je već nešto iskusniji ali posljednjih godinu dana igra svoj najbolji rukomet karijere i došla mu je zaslužena nagrada u vidu poziva u reprezentaciju, a i Luka Šebetić je u uzlaznoj formi, tako da nema straha za Hrvatsku", ističe.

Plaši se jedino koronavirusa.

"Mi uvijek "pucamo" na vrh i to nije nikakva tajna i  ja mislim da možemo daleko. Samo jedna stvar može poremetiti sve, a to je koronavirus. Vidim da su sada u problemima Švedska i Češka, njima se korona uvukla u ekipu i upitno im je prvenstvo. Najvažnije se pripaziti da nas ne poremeti korona, zatim ozljede, a onda mislim da možemo doći najmanje do polufinala", rekao je Marin Šego za hercegovina.info.

Hrvatska reprezentacija sutra putuje u Španjolsku gdje će odigrati s prvacima Europe novu utakmicu EHF Euro Cupa, a prvu utakmicu na SP u Egiptu Kauboji će odigrati 15. siječnja s reprezentacijom Japana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.