ŠEGO ZA HERCEGOVINA.INFO Samo nas jedna stvar može poremetiti na putu do same završnice prvenstva

ŠEGO ZA HERCEGOVINA.INFO Samo nas jedna stvar može poremetiti na putu do same završnice prvenstva
Getty Images

Linu Červara i navijače rukometne reprezentacije razveselila je vijest o tome kako će Marin Šego ipak putovati na Svjestko prvenstvo. Naime, u utakmici s Parisom, Šegi je Solé Sala pao na zglob te je tom prigodom hrvatski vratar ozlijedio ligamente.

No, stanje s ozljedom je bolje te se Šego priključio reprezentaciji iako još nije krenuo s treninzima. 

"Stanje je dobro, ne boli me. U Zagrebu sam jučer obavio pregled, ali ozljeda još nije u potpunosti sanirana. U dogovoru s klubom priključio sam se reprezentaciji, ali nisam još u treningu i neću sutra putovati za Španjolsku. Mislim da ću preskočiti i prvi krug prvenstva kako bi se što bolje oporavio ili ne daj Bože obnovio ozljedu", kaže Šego.

Hrvatski vratar dodaje kako su zato njegove kolege iz reprezentacije u punom pogonu. 

"U reprezentaciji je stanje odlično i za sada nema nikakvih problema. Što se tiče vratarske pozicije tu su Pešić i Šunjić dečki koji zaista odlično rade i brane, a i već su bili dio reprezentacije tako da neće biti problema tko god uskočio od nas. Što se tiče mladih igrača zaista su odlični. Martinović opravdava povjerenje izbornika iz dana u dan, tu je Halil Jaganjac koji nije bio s nama prošlo prvenstvo. Također tu je i Kević. On je već nešto iskusniji ali posljednjih godinu dana igra svoj najbolji rukomet karijere i došla mu je zaslužena nagrada u vidu poziva u reprezentaciju, a i Luka Šebetić je u uzlaznoj formi, tako da nema straha za Hrvatsku", ističe.

Plaši se jedino koronavirusa.

"Mi uvijek "pucamo" na vrh i to nije nikakva tajna i  ja mislim da možemo daleko. Samo jedna stvar može poremetiti sve, a to je koronavirus. Vidim da su sada u problemima Švedska i Češka, njima se korona uvukla u ekipu i upitno im je prvenstvo. Najvažnije se pripaziti da nas ne poremeti korona, zatim ozljede, a onda mislim da možemo doći najmanje do polufinala", rekao je Marin Šego za hercegovina.info.

Hrvatska reprezentacija sutra putuje u Španjolsku gdje će odigrati s prvacima Europe novu utakmicu EHF Euro Cupa, a prvu utakmicu na SP u Egiptu Kauboji će odigrati 15. siječnja s reprezentacijom Japana.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.