ŠEGO ODMARA U HERCEGOVINI "Večeras bodrim Hrvatsku uz Neretvu, nadam se da će naši slaviti"

Marin Šego
Hercegovina.info

'Jedinica' rukometne reprezentacije Hrvatske i vratar francuskog Montpelliera, Marin Šego ljetni odmor provodi u svojoj Hercegovini. Sezona je bila naporna isprekidana problemima s pandemijom, pa je odmor dobro došao za hrvatskog čuvara mreže.

Šegu smo sreli danas u Sportskom Centru Circle International, samo nekoliko stotina metara od njegove kuće i terena na Krstinama gdje je napravio prve rukometne korake. 

"Doveo sam malo klince na kupanje, valja se rashladiti od ovih vrućina", kaže nam. 

U Hercegovini će biti još samo nekoliko dana,

"Za dva tjedna moram za Francusku. Ostajem u Međugorju još nekoliko dana, a onda idemo na odmor u Istru. Idemo obiteljski s još nekoliko suigrača iz reprezentacije", dodaje.

Trenutno nije okupiran reprezentativnim obavezama.

"Izbornik rvoje Horvat odlučio je sada provjeravati mlađe igrače. Oni dobivaju pozive kako bi izbornik mogao vidjeti s kim u budućnosti može računati. Doći će brzo i vrijeme kada će se neki od nas rukometno umiroviti, a onda već treba imati spremna i provjerena rješenja. Na sve računa i sve se dobro prati i radi."

Požurio je Šego pokupiti stvari, jer Hrvatska, ona nogometna, igra važan susret večeras u 21 sat protiv Škotske na Euru, a on to ne propušta. 

"Moramo navijati večeras za naše. Utakmicu idem gledati u ugodnom društvu s prijateljima uz Neretvu. Imam jedan omiljeni restoran 'na vodi', u mjestu Šurmanci, "Kod Ćikole". Ambijent je uvijek odličan, odlično mjesto za 'bijeg', a nekoliko stupnjeva je i niže. Nadam se još da će naši pobijediti pa da večer bude još ljepša", kazao je Šego za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.