Rukometašicama Ljubuškog samo bod u Brčkom

Naime, mladi sastav Ljubuškog nije uspio odnijeti čitav plijen iz Brčkog iako su domaće bile lagan protivnik na otvaranju sezone, bilo je 21:21, poluvrijeme 10:9 za Ljubuški.

Samo otvaranje susreta nije nagovještavalo da će domaće pružiti bilo kakav otpor rukometašicama Ljubuškog jer je već u prvih 15 minuta bilo visokih 7:3 za gošće. Međutim, domaće su se do kraja poluvremena probudile i gošće na odmor odlaze s minimalnih 10:9.

U drugom dijelu opet gošće otvaraju bolje nastavak utakmice i drže kontinuirano prednost od dva do četiri zgoditka sve do posljednjih deset minuta susreta kad rukometašice Ljubuškog neobjašnjivo ispuštaju sigurnu pobjedu iz svojih ruku. Što greškama u igri i nelogičnim potezima s klupe ljubušanke u posljednju minutu utakmice ulaze s neriješenim ishodom, iako je Lucija Grbavac imala šut za pobjedu njezin udarac je završio na gredi i ostalo je neriješeno s čime domaće rukometašice Jedinstva mogu biti zadovoljnije.

Kod ljubušanki na vratima izvrsna Stojak s dvadesetak obrana, a zgoditke za Ljubuški su postigli: Maja Zovak 6, Tea Dodig 4, Ana Zovak 3, Mirjana Mišetić 3, Lucija Grbavac 2, Katarina Pavlović, Ana Marija Šimić i Matea Nosić po 1 zgoditak.

[Ljubuski-online]