RUKOMET Trojica Ljubušaka na okupljanju hrvatske rukometne reprezentacije

rukomet,Ljubuški,matej hrstić
iks-portal

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Goran Perkovac okupio je u Zagrebu 15 igrača na posljednjem kontrolnom okupljanju prije ljetne stanke.

Riječ je uglavnom o igračima koji su bili ili su na širem popisu onih na koje izbornik računa za akcije reprezentacije koje uskoro dolaze.

Neki su bili prije tu, neki su prvi put pozvani, a među povratnicima je i Matej Hrstić koji nije krio svoje oduševljenje povratkom u sveti dres, piše iksportal.

"Sezona je bila duga, ali dobra, sretan sam što je izbornik to vidio. Prvi puta ću surađivati s njim i radujem se. Svakome je žao kad nisi dio reprezentacije, ona je ipak iznad kluba, krivo mi je bilo, ali svaki izbornik ima svoje mišljenje i viđenje, na meni je bilo da nastavim dobro raditi i eto", rekao je Matej Hrstić i dodao:

"Mislim da je ovo dobra ideja, mislim da će biti dobro iskustvo, upoznati nove igrače. Neće biti problem vratiti se u trenažni proces, svi se većinom znamo, veselimo se početi."

"Iza mene je dobra sezona u inozemstvu. Sretan sam, iako nisam doma, ali sam zadovoljan, uvjeti su odlični", rekao je igrač Limogesa.

Reprezentacija će do 18. lipnja boraviti u Westin hotelu i dvaput dnevno trenirati u Kutiji šibica. Plan i želja izbornika je da sve te igrače uvede u sustav rada i treninga reprezentacije, ali i da s njima uigrava napadačke i obrambene formacije.

Popis igrača:

Filip Perić(MRK Sesvete), Vladimir Gošić (RK Rudar), Fran Lučin (RK Vojvodina), Davor Ćavar (RK PPD Zagreb), Ante Ivanković (RK Celje Pivovarna Laško), Luka Moslavac (RK Nexe), Matej Hrstić (Limoges Handball), Ivano Pavlović (RK Izviđač Ljubuški), Patrik Martinović (RK Celje Pivovarna Laško),Fran Mileta (RK Nexe), Tomislav Kušan (Limoges Handball), Gianfranco Pribetić (RK Nexe), Goti Maričić (MRK Trogir), Paolo Kraljević (RK PPD Zagreb), Borna Manci Mičević (RK Nexe).