VIDEO  RK Slavija - HMRK Zrinjski 24:38

rukomet istocno sarajevo

Na odmor se odlazi prednošću Zrinjskog od 13:17. Krajnji rezultat glasio je 24:38 za Zrinjski. 

Nakon tri vezana poraza protiv Borca, Maglaja i Vogošće Plemići su skupili glave i sjajnom predstavom najavili preokret u igri ove sezone. Već od samog početka Mostarci su nametnuli svoj ritam igre te u nijednom trenutku nisu doveli pobjedu u pitanje.

Velika želja, volja, požrtvovnost, motiv i znanje ovaj put su definitivno bili ključ uspjeha i bez nekih važnih ozljeđenih igrača. Treba napomenuti kako je u popunjenoj dvorani bilo i petnaestak prijatelja i članova kluba koji su tijekom cijele utakmice bili vjetar u leđa gostujućoj ekipi.

Sjajan je bio vratar Goran Anđelić koji je upisao 19 obrana, dok je četiri dodao Sergio Džidić. 

Od strijelaca, najbolji su bili Vedran Delić i Mladen Bošković s osam pogodaka, šest pogodaka postigao je Martino Kordić, četiri je dodao Marijan Marić, tri Filip Vistorop, po dva Mario Babić, Robert Kožulj i Dragan Šoljić te po jedan Nikola Ivanović, Ante Zvonimir Doko i Igor Orlović.

Rukometaše Zrinjskog u sljedećem tjednu očekuje u utorak susret Kupa BiH u Zavidovićima protiv RK Krivaja, dok će u petak i subotu u dvorani na Bijelom Brijegu u okviru EHF Challenge Cupa dočekatu gruzijski BSB Batumi.

HERCEGOVINA.info