RK Igman-HRK Čapljina 26:35

eć u početku utakmice se vidjelo tko je bolja momčad te pobjeda mladih Čapljinaca niti u jednom trenutku nije došla u pitanje. Početkom drugog poluvremena Čapljina pravi seriju 4:0 i tu je utakmica već bila riješena.

Kasnije je gol razlika na stranu Čapljine dosegnula i +13, no na kraju je završilo +9 za gostujuće rukometaše koji imaju velike ambicije u ovoj sezoni. Najefikasniji u redovima Čapljine bio je Cvitanović sa 11 pogodaka, a vrlo dobru partiju su pružilii i iskusniji Ostojić i Pehar sa po 6 pogodaka. Pomalo skromni na golu Čapljine bili su Bošković s 5 te Naletilić s 3 obrane, ali bez obzira na to mladi izabanici Dragana Sutona su upisali važnu gotujuću pobjedu za podizanje samopouzdanja pred izazove koje slijede.

U 2. kolu će u svojoj dvorani dočekati rukometaše Međugorja što će ujedno biti hercegovački derbi koji će, nadamo se, privući velik broj gledatelja.

1. kolo Prve lige FBiH - Jug: RK Igman Ilidža - HRK Čapljina 26:35 (13:18).
Sportska dvorana Ilidža.
Gledatelja: 50.
HRK "Čapljina": Bošković (5), Naletilić (3); Lasta, Krezić 3, Njavro 2, Bule, Cvitanović 11, Ostojić 6, Suton 1, Ćubela, Brkić 3, Pervan, Pehar 6, Šutalo 3.

hrk čapljina blog.hr/hercegovina.info