Progovorili Karabatići: Ovo je sranje! Ne zaslužujemo ovako završiti karijeru!

Nikola Karabatić, Nikola Karabatić, klađenje, namještanje utakmica, Claude Onesta, Nikola Karabatić, Francuska, danska, rukomet, Nikola Karabatić, sp rukomet

"Bio sam u šoku kada su nam zaključali svlačionicu i rekli da moramo u pritvor. Imao sam samo vremena za tuširanje. Izašao sam na ulicu, a tamo su bile stotine novinara i snimatelja, više nego kad smo se sa zlatom vratili s Olimpijskih igara iz Londona", rekao je Nikola, dok je Luka to opisao kao odlazak na lomaču, prenosi index.hr.

"To je kao da idete na lomaču. Sve oči su bile uprte prema nama, kao da smo u ringu."

U pritvoru su poslušali savjet odvjetnika i odlučili se na šutnju.

"Točno, ali ubrzo smo shvatili da ako budemo šutjeli to će biti kao priznavanje krivice. Htjeli smo samo da nam sudac koji je imao pristup dokumentima objasni zašto smo optuženi" objasnio je Nikola i dodao da su se policajci prema njima odnosili kao prema pravim kriminalcima.

Luka je priznao da se kladio...

"Ja sam samo rekao istinu na sudu. Spreman sam odgovarati za sve što sam napravio. Ali, ono što me najviše boli jest optužba za varanje. To je nepošteno! Zbog toga sam revoltiran jer nisam varao! Ovo je sranje! Ne zaslužujem ovako završiti karijeru! Želim da se ovo što prije završi i da ostanem normalan", rekao je Luka.

Svi optuženi rukometaši su platili kaucije i na slobodi čekaju početak suđenja.