PRIOPĆENJE BOLNICE "Hrvatski rukometaš nije pretučen i nema tragova nasilja, ali mu se borimo za život"

PRIOPĆENJE BOLNICE "Hrvatski rukometaš nije pretučen i nema tragova nasilja, ali mu se borimo za život"

Makedonski portal Rakomet24 izvijestio je kako je hrvatski rukometaš Denis Tot (27) brutalno pretučen. Navodno se sve zbilo u jednom noćnom klubu u Skoplju i tu vijest prenijeli su brojni mediji iz regije. Međutim, ravnateljica skopske bolnice Maja Mojsova demantirala je takve napise i izvijestila kako je Tot u bolnicu dovezen na reanimaciju, anesteziju i intenzivnu njegu u kritičnom stanju zbog srčanog zastoja.

"Rukometaš je u kritičnom stanju. Slobodno možemo reći da se borimo za njegov život. Ono što je čudno u cijeloj priči je to da na njemu nema tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo. Radimo sve što možemo u ovom trenutku da mu spasimo život", rekla je Mojsova za Fokus, a prenosi Index.

MUP: D. T. je dovezen bez svijesti i bez vidljivih tragova nasilja

Makedonski mediji pisali su da je Butelov rukometaš Tot pretučen u noćnom klubu Privilege, a da su snimke napada obrisane. Također, pisalo se da se Tota udaralo bokserima i palicama po cijelom tijelu. Iz bolnice tvrde kako nema tragova nasilja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije priopćilo je da su im u četvrtak u 4:11 iz Kliničkog centra SIA Skopje javili da je D.T. (27) dovezen bez svijesti i bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć.

"SIA Skoplje poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja, o čemu ćemo obavijestiti javnost."