PREMIJER LIGA Izviđač rutinski u gostima, debitirao i bivši igrač Zrinjskog

PREMIJER LIGA Izviđač rutinski u gostima, debitirao i bivši igrač Zrinjskog
Bugojno danas

Rukometašima Izviđača u Istočnom Sarajevu trebalo je petnaestak minuta da dođu na „radnu temperaturu“, a nakon toga stvari su sjele na svoje mjesto. Ljubušaci su upisali novu pobjedu, ovaj put protiv Slavije, slaveći 22:32 (12:16).

Mada je zadnjih godina gostovanje u Istočnom Sarajevu bilo teško, utakmice bi obično obilovale neizvjesnošću i dramatikom, ovaj put to nije bilo tako.

Prvih dvadesetak minuta domaćin je bio u igri, držao je rezultatsku neizvjesnost, a onda je proradio „Izviđačev stroj“ i utakmica je krenula u jednom smjeru.

Junak utakmice bio je vratar Matej Mandić s 23 obrane, sve je „poskidao“ što se dalo poskidati i više od toga. U napadu su svi uglavnom bili raspoloženi, a najviše pogodaka postigli su Miloš Kos, Mladen Bošković, koji je prvi put nastupio u dresu Izviđača, i Amir Muhović po pet. Mihael Bebek i Milan Vukšić dali su svoj obol s po četiri gola, a tri puta u listu strijelaca se upisao Domagoj Alilović.

Kod Slavije najefikasniji je bio Gabrijel Mišetić s pet pogodaka, po tri su postigli Tošić i Smajilbegović, a bivši „Skaut“ Božidar Leković bio je dva puta uspješan.

U narednom 4. kolu Premijer lige Izviđač u subotu, 17.10.2020.godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom dočekuje momčad Vogošće.

RK Slavija – RK Izviđač Central osiguranje 22:32 (12:16)

Istočno Sarajevo, Dvorana SRC Slavija, bez gledatelja.
Suci: Marko Miljević i Zoran Petrović (Banja Luka)
Nadzornik: Senad Štikovac (Sarajevo)

RK Slavija: Žiga (8 obrana), Delalić (3 obrane), Blagojević 2, Tošić 3, P. Tešanović, Močić 2, Kovačević 2, Korjenić, Tuševljak, Lale, Bojović 1, Beribaka 1, Smajilbegović 3/2, Leković 2, Mišetić 5, M. Tešanović 1.
Trener: Goran Tomić.

RK Izviđač CO: Grbavac (1 sedmerac), Mandić (23 obrane), Vukšić 4/2, Alilović 3, Kos 5, Odak 2, Jozinović 1, Bošković 5/2, Mišetić 1, Miličević, I. Pavlović, Šoljić 1, Bebk 4, Muhović 5.
Trener: Toni Čolina.

Isključenja: Slavija 8 minuta, Izviđač 10 minuta.
Sedmerci: Slavija 4/4, Izviđač 3/2.