Održana konferencija za medije HMRK Zrinjski

HMRK Zrinjski

Tema konferencije bila je nadolazeći Final4 Kupa BiH te presjek sezone.

"Prvo ću iskoristiti priliku i čestitati košarkašima i nogometašima na osvojenim titulama. Mi smo također napravili veliki uspjeh, zauzevši treće mjesto, bili smo blizu i nismo mnogo zaostajali za vodećima no jednostavno su se tako stvari poklopile da nismo na kraju mogli uhvatiti drugo mjesto. Ni povrede nam nisu išle u prilog naravno i imali smo dosta povrijeđenih igrača, ali pokazalo se da smo pogodili sa svim pojačanjima. Napravili smo dobru stvar tokom svih ovih godina jer gradimo ekipu i po meni imamo najkompletniju ekipu u BiH. Međutim sada nam je problem sa financijama, nemamo stabilnu financijsku situaciju za sjedeću sezonu, pa se ne možemo kvalitetno pripremati, ali uz sve to Zrinjski ce se potruditi da i iduće sezone napravi korak naprijed", kazao je predsjednik skupštine Dario Pušić.

"Hvala čitavoj ekipi, trenerima i upravi kluba i naravno mojoj obitelji. Sezona je bila jako teška i naporna. Ambicije kluba su bile da uđemo u prva četiri mjesta na tablici i mi smo to ispunili. Final4 Kupa nam je veliko zadovoljsvo igrati. Siguran sam da ću sa ovom ekipom podignuti još jedan trofej kao i prošle godine",kazao je igrač Filip Vistorop koji na kraju sezone odlazi u PPD Zagreb.

Za kraj presice, predsjednik Stojkić se zahvalio kapetanu Mandariću koji je pokazao veliko srce nakon povratko poslije teških ozljeda, zahvalio se treneru Mediću na uspješnoj sezoni, navijačima i medijima za podršku. Obratio se i pojedinim sponzorima da napokon ispune svoje obveze prema klubu u kojima kasne već dvije godine. Kazao je i kako je HMRK Zrinjski pokazao da se i pored velikih sportova kao što su nogomet i košarka, pažnja može skrenuti i na rukomet u Mostaru.