NOVO PRIZNANJE ZA IZVIĐAČ Sedamnaestogodišnjak dobio poziv Hrvatske

HRK Izviđač
RK Izviđač

Matej Mišković, izbornik Hrvatske muške mlađe kadetske reprezentacije uputio je poziv 17-godišnjem igraču Izviđača Dianu Ćeški za okupljanje koje će se održati od 23. do 28.06.2021. godine u Ludbregu.

U sklopu ovog okupljanja predviđeno je i odigravanje dvije utakmica s reprezentacijom Austrije 27. i 28 lipnja.

"Počašćen sam pozivom, ipak je to reprezentacija Hrvatske. Ja ću i dalje nastaviti trenirati u klubu kao i do sada i truditi se što više kako bi opravdao ovaj poziv", kaže nam mladi Ćeško.

Željno iščekuje odlazak na okupljanje.

"Neke momke iz reprezentacije poznajem družio sam se s njima, a ostale ću tek upoznati. Imamo te dvije utakmice s Austrijom. Tu ćemo mi, ali i izbornik Mišković vidjeti jesmo li spremni za velike izazove", ističe.

Trener Izviđača Toni Čolina u šampionskoj sezoni 'gurnuo ga je u vatru'.

"Veliko zadovoljstvo mi je bilo igrati za prvu momčad. Sezona je bila neopisiva. Nitko nam nije davao prevelike izglede. No, dok su ostali odmarali mi smo cijelo vrijeme trenirali i naš rad se na kraju isplatio. Nema se tu više što reći. Zahvaljujem se treneru Toniju Čolini na pruženoj prilici. Nisam mogao očekivati da ću uopće biti u kadru prve momčadi, a ne da ću igrati utakmice", kazao je mladi Ćeško za Hercegovina.info. 

Izviđač, ali i cijeli Ljubuški po tko zna koji put mogu biti ponosni na svoje rukometaše.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.