NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU Dva igrača pozitivna na koronu, Horvat pozvao još jednog Mostarca

Hrvoje Horvat
ATTILA KISBENEDEK/Afp

Nakon problema s Duvnjakom i Cindrićem, pa zatim s Davidom Mandićem kojega je EHF suspendirao za utakmicu protiv Srbije, rukometna reprezentacija Hrvatske našla se u novim problemima. Naime, večeras je stigla vijest kako su Leon Šušnja i Lovro Mihić pozitivni na koronavirus. 

Izbornik Hrvoje Horvat stoga se odlučio pozvati nova dva igrača Željka Musu i Valentina Ravnića.

"Poštovani predstavnici medija, U Szegedu jedna vijest stiže drugu. Detaljna analiza današnjih rezultata PCR testova pokazala je da su Leon Šušnja i Lovro Mihić pozitivni na Covid - 19, dok je ostatak reprezentativaca i stručni stožer negativan. Nakon večernjeg treninga reprezentacije, izbornik Hrvoje Horvat odlučio je pozvati Željka Musu i Valentina Ravnića. Oni su obavili PCR testiranje u Zagrebu te dobili negativne rezultate nakon čega su krenuli put Szegeda. Sutra ih u Szegedu očekuje ponovno testiranje te ponovno moraju dobiti negativne nalaze da bi eventualno konkurirali u momčadi", priopćili su iz HRS-a.

Podsjetimo, Horvat je nakon suspenzije Mandića danas pozvao Marina Jelinića, a još ranije u reprezentaciju je vratio još jednog Mostarca Marina Marića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.