Nikola Ivanović: Možda nismo favoriti, ali imamo svoje ambicije

Nikola Ivanović, HMRK Zrinjski
Nakon dva mjeseca priprema i odigravanja prijateljskih utakmica, konačno je došao red i na natjecateljski dio. Rezime dosadašnjeg dijela priprema kao i najavu sezone dao nam je Nikola Ivanović, jedan od ministara obrane mostarskog kluba te zasigurno i napadački adut za novu sezonu.

"Odradili smo duge i kvalitetne pripreme s nekoliko jakih utakmica u kojima je naša igra varirala, tako da smo imali priliku učiti na greškama i popraviti neke nedostatke. Možemo reći da su pripreme prošle dobro, jer zahvaljujući Borisu Kajanu ulazimo u ligu kao jedna od najspremnijih ekipa, što će sigurno igrati veliku ulogu", ističe Nikola.

Zrinjski će u novoj sezoni biti uskraćen za usluge nekoliko iskusnih igrača koji su napustili klub, ali je dugogodišnji oslonac ekipe ostao isti uz nekoliko mladih pojačanja: "Otišlo nam je nekoliko važnih igrača, ali igrači koji su ostali sada su još iskusniji i uz pojačanja koja smo dobili sigurno imamo kvalitet. Sigurno da nismo jaki kao prošle sezone, ali vidjeli smo da nas ne treba podcjenjivati."

Nikola je obrambeni specijalist, ali će ove godine igrati i značajnu napadačku ulogu: "Još je rano, tako da je teško bilo što obećavati na početku, ali sigurno je da ću ja, kao i ostatak ekipe, dati sve od sebe da igram što bolje i u obrani, ali i napadu. Nadam se da će biti puno golova s moje strane, tako da će ekipa imati više raznovrsnosti u napadu."

Prvo kolo Zrinjskom donosi gostovanje kod jednog od glavnih kandidata za naslov prvaka: "Sutra gostujemo kod starog rivala koji je doveo neka pojačanja, ali neki igrači su i otišli, tako da će biti u izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Vidjeli smo u pripremnim utakmicama da nisu nepobjedivi, tako da u Vogošću nećemo ići bez ambicija", ističe Ivanović, koji je i najavio novu sezonu pred nama: "U predstojećoj sezoni ima nekoliko favorita za vrh tabele, mislim da mi nismo među njima, međutim možemo igrati i s njima. Još kad uzmemo u obzir novi sustav natjecanja, mislim da će biti puno iznenađenja, tako da, nikad se ne zna!"