MOSTAR Počinje treći međunarodni rukometni turnir

rukometaši
SRK Zrinjski

Udruga Škola rukometa Zrinjski s ponosom najavljuje treći međunarodni rukometni turnir 'III. Mostar Handball Winter Cup'.

Nakon izuzetnog uspjeha prošlogodišnjeg turnira, ove godine nas očekuje još veći sportski događaj koji će okupiti vrhunske rukometne ekipe iz regije.

Klubovi iz tri zemlje

Turnir će se održati u tri dvorane Sportska dvorana Bijeli Brijeg, SD Midhat Hujdur Hujka i dvorana Osnovna škola Zalik od 12 do 14. siječnja 2024. godine.

Ovogodišnji turnir donosi uzbudljivu konkurenciju, jer ćemo ugostiti ekipe iz Crne Gore, Hrvatske i najbolje ekipe iz Bosne i Hercegovine.

''Dječaci rođeni 2008/09, 2010/11 i 2012/13. godine će se natjecati za prestižnu titulu na ovom sada već tradicionalnom turniru. Očekujemo odlične utakmice i još jedan vrhunski rukometni turnir u organizaciji Udruge Škola rukometa Zrinjski i SRK "Zrinjski” Mostar. Osim uzbudljivih utakmica, sudionici će imati priliku istražiti ljepotu Mostara i uživati u posebnim događajima koji će obogatiti njihovo iskustvo'', priopćeno je iz SRK Zrinjski.