MARIN ŠEGO "Šire se laži o mom privatnom i sportskom životu, nemam veze s tim profilom"

Marin Šego
Ilustracija/Getty Images

Krađa identiteta poznatih osoba na društvenim mrežama je sve učestalija. S tim problemom se susreo i hrvatski rukometni reprezentativac i vratar Montpelliera, Marin Šego koji je odlučio svoj slučaj objaviti u javnosti i poduzeti sve zakonske procedure kako bi se otkrio identitet osobe koja se već duže vrijeme predstavlja na instagramu njegovim imenom na profilu marinsego55.

Šego ističe kako je nekoliko puta kontaktirao administratore društvene mreže i da je prisiljen poduzeti dodatne zakonske procedure kako bi zaštitio obitelj i sebe.

„ S obzirom da navedena osoba svojim objavama obmanjuje i širi laži o mome privatnom i sportskom životu, čime na najgori način degradira moj osobni i sportski dignitet, ovim putem želim Informirati javnost kako nemam nikakve veze s profilom marinsego55 na društvenoj mreži instagram. Ispričavam se svima ukoliko ste doživjeli neku neugodnost, pritom misleći da iza objava stojim ja ili netko meni blizak“, stoji u priopćenju Marina Šege koji dosad nije imao svoj službeni profil na nekoj od društvenih mreža.