MARIN ŠEGO "Dosadilo mi je bilo ići lijevo-desno"

MARIN ŠEGO "Dosadilo mi je bilo ići lijevo-desno"
Jozo Čabraja/kolektiff/HRS/

Hrvatski rukometaši upisali su pobjedu u Finskoj 34:21 i tako su napravili veliki korak prema prolasku na Svjetsko prvenstvo svladavši nedoraslog protivnika.

Finci nisu mogli parirati Hrvatskoj koja je bila znatno bolji protivnik i uz ozbiljan pristup upisala je vrlo visoku pobjedu. Zadovoljan je nakon susreta bio i povratnik u reprezentaciju Marin Šego.

"Od početka je bilo neupitno tko je bolja momčad, najbitnije je da smo pobijedili i da se nitko nije ozlijedio te da smo odigrali dobru utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrana je funkcionirala jako dobro iako Šego smatra kako ima i dalje prostora za napredak.

"Dečki su igrali odličnu obranu tako da nije bila neka zahtjevna utakmica za braniti, nije to neki vrhunski nivo, sve u svemu dobro je bilo."

"Uvijek ima u obrani prostora za napredak. U obrani je najbitnija volja, a ovdje su dečki igrali stvarno odlično, agresivno, na golu mi je već dosadilo ići lijevo-desno koliko su puta morali prebaciti loptu s lijeve na desnu stranu. Bili smo gusti, dobri i mislim da smo igrali i protiv neke bolje reprezentacije, to bi fino funkcioniralo."

Bez obzira što je praktički sve riješeno, Hrvatska će u Varaždinu ići punom snagom.

"Mi smo hrvatska reprezentacija koja je uvijek bila u vrhu i uvijek imamo želju tu i biti. Stoga punim gasom idemo i u Varaždinu i veselimo se našim ljudima tamo."