VIDEO  LUDNICA U LJUBUŠKOM Trener uzeo mikrofon novinaru BHRT-a dok su ga igrači Izviđača dizali u zrak

HRK Izviđač,toni čolina,rukomet

Rukometaši Izviđača za vikend su došli do naslova Kupa Bosne i Hercegovine nakon 20 godina, a na terenu i izvan njega su zasigurno znali to proslaviti. 

Nakon završetka utakmice protiv tuzlanske Slobode prilikom intervjua trenera Tonija Čoline za BHRT, njegovi pulenovi su u cijelom zanosu slavlja počeli dizati novinara u zrak, a to je uočio i Čolina te uzeo mikrofon novinaru i sam napravio "odjavnu špicu".



"Samo malo, samo malo... Dragi slušatelji, nije lako igračima Izviđača noseći ovoga gospodina na leđima. Hvala i puno pozdrava iz Ljubuškog", bile su euforične riječi trenera Ljubušaka dok se u pozadini može primijetiti dim od pirotehnike.

Za one koji nisu dovoljno upućeni ovo je na neki način slatki "revanš" Velidu Spahi koji je prošle godine nakon što je Izviđač osvojio prvenstvo Bosne i Hercegovine dizanje trenera Čoline prokomentirao identičnim riječima "kako nije lako igračima nositi ovoga gospodina". 

Redakcija Sport Fokusa na svom Facebook profilu podijelila je ovaj video uz opis "Ako slika govori tisuću riječi, koliko ih govori ovaj video".

Ljubuški Izviđač do pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine stigao je nakon trijumfa u polufinalu nad banjolučkim Borcem te svladavši u finalu tuzlansku Slobodu čime su nastavili trofejni niz nakon što su se prošle godine okitili titulom najbolje ekipe u domaćem prvenstvu.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.